B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Atomváros érkezik

Atomváros érkezik

  2017.11.03. 11:20

Csapatunk az elmúlt időszakban nem igazán érezhetett át sikerélményt, ezért csak reménykedni tudunk, hogy szombaton megtörik a jég és pontokat szerzünk a Paks ellen.
A Haladás - Paks mérkőzés szombaton 15.30 órakor kezdődik Sopronban.
A Haladás stadion nyitómeccsre szombaton és vasárnap is lehet jegyet vásárolni a szurkolóknak!


A Haladás Stadion megnyitójára a szurkolói zónába szombaton a mérkőzés előtt 14.30-tól áruljuk a jegyeket, valamint vasárnap a Savaria Plázában az emeleti kávézóban lehet 9.00 - 10.30 között jegyet vásárolni.


A Paks elleni mérkőzés lesz az utolsó Sopronban, így talán mindenki abban bízik, hogy győzelemmel búcsúzunk el az ideiglenes otthonunktól és a jövő héten már az ünnepélyes megnyitót követően birtokba veheti csapatunk az új Haladás komplexumot. Sopronba egyre kevesebben érünk már oda a mérkőzésekre, mely látható volt az elmúlt hétvégén is. A hangulatról pedig inkább jobb, ha semmit nem említünk meg, mert elszomorító. Valószínűleg ez összhangban van a csapat nagyon gyenge szereplésével is, ezért csak bizakodhatunk, hogy az örök mumus ellen az utolsó "idegenbeli hazai" mérkőzésen sikerül begyűjteni a három pontot.
Ami csapatunkat illeti sajnos nem sikerült megfelelően eltalálni továbbra sem a fiatalok és idősebb játékosok arányát, továbbá a formaingadozások és hanyatlások miatt egyszerűen nem lehet ma már senkire azt mondani, hogy igen Ő lesz a megoldás az adott poszton. Csak reménykedhetünk, hogy erre a mérkőzésre minden hadra fogható játékos rendelkezésre fog állni és olyan teljesítménnyel rukkol elő, aminek végén győzelmet ünneplehetünk.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.05.27.
vasárnap
Vasas - HALADÁS
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon