B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség a Diósgyőrtől

Vereség a Diósgyőrtől

  2017.10.28. 19:18

A hétközi Kupabúcsú után Pacsi Bálint azt jelezte, hogy a csapatból 15 fő otthon maradt a Diósgyőr meccsre készülni. A mai mérkőzésen látottak alapján nem sikerült a felkészülés.
Haladás – Diósgyőr 0:3 (0:0)
Sopron NB I. bajnoki mérkőzés


Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után összefoglalót írni, ugyanis az eredmény egyértelműen mutatja a két csapat közötti különbséget. Régebben sokszor előfordult már egy - egy mérkőzés után, amikor vereséget szenvedtünk hasonló arányban, hogy mégis jól ment a csapatnak és semmilyen szerencsénk sem volt és az ellenfél minden lehetőségét kihasználta és győzött ellenünk.
A mai meccset, aki élőben végig szenvedte láthatta most nem ez a helyzet. Csapatunk még az első félidőben egy picit összeszedetten próbál focizni, de érezhető volt, hogy a két gárda nem egy súlycsoportban van mostanság. Szünetben még a büfében mindenki bizakodott, hogy találni tudunk egy gólt és sikerül kivédekezni a meccset. Aztán még le sem ért az utolsó forró tea a torkán az embernek és már vezetett is a vendégcsapat. Ugye nem kell megemlíteni kinek a beadásából kaptuk a gólt senkinek, de, hogy megjegyezzük a nevét pár perc múlva Ő talált be a kapunkba. Nem másról beszélhetünk, mint Ugrai Rolandról, aki beállt és bizonyította, hogy mostanság nagyon jó formában van. Ez a két gól aztán el is döntötte a meccset. Ebben a szezonban már nem először kapjuk a pofonokat olyan játékosoktól, akiket a Klub elüldözött és nem tartott igényt a szolgálataira. A neveket már nincs is értelme felsorolni, mert a következő meccsen épp a Paks érkezik, ahol ugyebár ismét egy olyan játékos fog pályára lépni, aki a szezon elején még zöld – fehér mezben játszott.
Pacsi Bálint vezetőedző tetézve a bajt beküldte azokat a játékosokat, akiket igazából folyamatosan mellőz és leépít „fejben”, hogy tessék oldjátok meg a problémát. Ez egyszerűen szakmai hozzá nem értést mutatja. Tovább süllyesztve az amúgy is morálisan szétesett gárda önbizalmát. Egyre jobban láthatóvá válik, hogy Pacsi mester lehet, hogy szakmailag felkészült szakember, de meccselni abszolút nem tud és nem képes megtalálni azt az arányt, aminek eredménye a győzelmeket hozhatná el a csapatnak.
A 70-es évek Hali játékosok gondolatai jutnak az eszembe ilyenkor, amikor egy – egy akkori fiatal játékosról nagyon jó véleményen voltak a szakemberek, hogy milyen ügyes cseleket és megoldásokat tud a pálya közepén, amelyre aztán jött a valóság, hogy ezzel még pontot vagy győzelmet nem lehetett szerezni. Valahogy azt érzem most is, hogy a fiataljaink lehet, hogy ügyesek, de ezzel pontot netalántán győzelmet sose fogunk szerezni. Türelem kell hozzájuk persze, de talán el kellene gondolkodni, hogy a fiataloknak is lehet az lenne a jobb és talán akkor teljesítményük is megbízhatóbb lenne, ha egy tapasztalt csapatba kerülnének be hétről hétre rövidebb időre és sikereket érne el, mint az, ami most folyik a csapatnál. Olyan terhet tesznek ezekre a fiatalokra, amit sajnos nem képesek kezelni és a teljesítményük is egyre gyengébb.
Nagyon nagy bajokat látunk most már hetek óta és igazából senki nem akarja tudomásul venni, hogy ebből így kiesés lesz! Itt az új stadionunk, ami egy ékszerdoboz és csapatunk nincs!
Talán még nem késő, hogy az illetékesek észbe kapjanak és elismerve a hibákat azon dolgoznának, hogy ebből a közönyből kijuttassák a gárdát. Szurkolók mi csak reménykedhetünk abban, hogy végre észhez térnek azok a személyek, akiknek a felelőssége az, ahova jutottunk és megállítják a csapat vesszőfutását.


Az új stadionba jegyvásárlás a november 8-i mérkőzésre:
Vasárnap:
Savaria Pláza emeleti kávézó 9.00 – 10.30 óra
Jövő héten:
Hétfő, kedd, csütörtök:
Savaria Pláza emeleti kávézó 19.00 – 20.30 óra
Szombat: Paks elleni bajnoki előtt Sopronban
Vasárnap: Savaria Pláza emeleti kávézó 9.00 – 11.00 óra

Hajrá HALI!


 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon