B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Diósgyőr érkezik

Diósgyőr érkezik

  2017.10.27. 07:21

A pályaválasztói jog felcserélése miatt csapatunk szombaton 15.30-kor a Diósgyőrt fogadja Sopronban. A hétközi kupakudarc után a szurkolók egy eredményt tudnak elfogadni a győzelmet!


Csütörtökön az új stadion főpróbája is megtörtént, melyen megtapasztalhattuk, hogy gyönyörű, impozáns környezetbe költözik rövidesen a csapat. Elmondhatjuk, hogy minden feltétel biztosítva van ahhoz, hogy a csapat jól szerepeljen. Az új stadionban az első mérkőzésünket igaz majd csak november 25-én fogjuk játszani a Ferencváros ellen, addig viszont három olyan mérkőzés vár ránk, ahol bizonyítani kell a gárdának érdemesek arra, hogy ez a stadion megépült és játszanak benne.
Az elmúlt hónapokban sajnos egyre nehezebb helyzetbe kerülünk és a csapat fölött a sötét felhők egyre jobban sűrüsödnek.
Na, de maradjunk még a soron következő mérkőzésünknél, ugyanis most egy cél vezérelheti a Pacsi csapatot, hogy a meccs végén tényleg pacsizzon a gárda a szurkolókkal, ami valószínűsíthetően a győzelmet jelenti majd. Persze mindenki tisztában van vele ez nem lesz egyszerű mutatvány, mert ellenfelünk nagyon jó formában van és önbizalomért sem kell a szomszédba menniük.
Ettől függetlenül bíznunk kell abban, hogy sikerül a küldetést teljesíteni és győzelmet ünnepelhetünk szombat este.
Remélhetőleg sok Hali szurkoló kiséri el a csapatot Sopronba és segíti majd a győzelemhez.
Hajrá HALI!
 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon