B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Hősies pontszerzés

Hősies pontszerzés

  2017.10.21. 16:29

Debrecen - Haladás 1:1 (0:1)
Kiss Tamás ismét betalált egy szenzációsan nagy góllal. Sajnos a második félidőben a Debrecen folyamatos nyomása eredménnyel zárult és egy szerencsés góllal egyenlítettek.
A HALI és a KISPEST tábor együtt segítette a csapatot!


Féltve engedtük útnak a csapatot és a beharangozóban is egyben bízhattunk, hogy Pacsi Bálintnak a hétközi fordulóban mondott optimista nyilatkozata. A mérkőzés nagyszerűen indult, ugyanis Kiss Tamás az első lehetőségünkből bődületes nagy gólt lőtt. A gól után nagyszerűen és taktikusan játszottunk az egész félidőben. Látható volt, hogy a Loki nem tud visszajönni a mérkőzésbe. A párharcok zömét sikerült megnyerni és minden kritikus helyzetben jó megoldást választottunk.
A második félidőben aztán kicsit beszorultunk és a 68. percben sajnos egyenlített a hazai gárda. Ezt követően aztán elsődlegesen a védekezésre koncentráltunk. Azokban a pillanatokban, amikor sikerült eljutnunk az ellenfél kapuja elé sajnos most már nem sikerült úgy befejezni az akciót, hogy gólt érjünk el.
A Hali és a Kispest tábor közös szurkolása pedig talán az egyik olyan példaértékű megmozdulás volt, amely igenis megmutatta, hogy a szurkolók képesek együtt lenni és egymás csapatainak is szurkolni!
A következő meccs itthon a Diósgyőr lesz és a mai játék talán az elmúlt hetek után bizakodásra ad okot és talán újra megérzi a csapat és a tábor a győzelem ízét! Nagyon szükség van rá, mert lassan itt az új stadion és nagyszerű lenne úgy fogadni a Fradit, hogy esélyeink legyenek a pontszerzésre!
Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon