B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Kettős rangadó Debrecenben

Kettős rangadó Debrecenben

  2017.10.20. 06:57

A hétvégén Debrecenben újra olyan érzése lehet az embernek, mint a hetvenes években, amikor a Népstadionban kettős rangadókat rendeztek meg. Szombaton a Debrecen - Haladás és a Diósgyőr - Kispest mérkőzéseket rendezik meg, ahol talán újra focihangulat lesz a csapatok szurkolótáborait ismerve.


Csapatunk a héten már egy nem túl sikeres budapesti kiránduláson van túl, ahol 1:0-ás vereséget szenvedett a Vasas csapatától. Sajnos a "szűk" vereség ellenére nem lehetünk nagyon optimisták, ugyanis a csapat játékán nem látszódott a komolyabb változás. Jelen helyzetünkben rettentően kilátástalannak tűnik a debreceni kirándulás, mert valahogy nem akar összeállni az a csapatjáték amivel sikerrel vehetünk egy - egy mérkőzést.
Ami talán bizakodásra ad okot a keddi mérkőzés kapcsán, hogy a hónapok óta mellőzött Rácz Barni beállításával valami megmozdult az előrejátékot illetően. Rácz Barnit eddig ismeretlen okok miatt mellőző szakmai stáb szint vitt a játékunkba és remélhetőleg a hétvégén is lehetőséget ad Pacsi Bálint számára.
A szurkolók már több helyen is jelezték, hogy az ilyen mértékű fiatalitás életveszélyes és láthatóan nem is akar egyenlőre működni, ezért mindenképpen szükséges az idősebb, tapasztaltabb játékosok csatasorba állítása a fiatalok mellé. Amennyiben ezen összhangot megtalálja a szakmai stáb várhatóan nagyobb reményekkel érkezhetünk meg egy - egy mérkőzésre.
Az új stadionunk elkészült és az eddig látott képek alapján szenzációsnak tűnik és úgy gondoljuk, hogy az új környezetben talán nem is lehet majd rosszul játszani. Ehhez azonban a csapatnak össze kell kapnia magát és a szakmai stábnak is a hibákat javítania kell. Debrecenben nem lesz könnyű a pontszerzés, de az biztos, hogy a szurkolói hangulat pár órára vissza fog térni a labdarúgás egyik fellegvárába Debrecenbe. Csak reménykedhetünk, hogy a várható szurkolói hangulat feldobja csapatunk játékosait és meglepetést okozva "pontosan" érkezünk haza Szombathelyre.
Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.20. 18:01
Tila

Ezzel a stadionnal és infrastrukt.-val már nevezhetnénk az osztrák bajnokságba. Természetesen először a másodosztályba, de onnét fel tudnánk jutni. Kisebb távolságok (Debr., Miskolc, Balmazú., Mezők.),  jobb utak, jobb csapatok, jobb bírók, stb. Csak jobb lenne...

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon