B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Újrajátszás

Újrajátszás

  2017.10.17. 00:55

Az NB1 10. fordulójában félbeszakadt Vasas - Haladás mérkőzést pótolják a felek kedden este 18.00 órai kezdettel, melyet az M4 Sport élőben közvetít.


Az emlékezetes villanyfény meghibásodás miatt a mérkőzés 20. percében félbeszakadt mérkőzés talán számunkra kedvezően alakult, amennyiben a keddi mérkőzésen a hozzánk hasonlóan gyenge formában lévő Vasas otthonából sikerül elhoznunk a három pontot.
Igaz a hétvégi vereség szurkolói szemmel nem éppen ad bizakodásra okot, de Pacsi Bálint, mint a csapat szakvezetőjének a Kispest elleni vereséget követően tett nyilatkozata talán adhat némi reményt. A szakvazető ugyanis úgy értékelte a szombai mérkőzést, hogy a csapat 75 percen keresztül partiban volt és az előre eltervezett elképzelések szerint játszott.
Az elmaradt mérkőzés nagyon fontos lehet számunkra, ugyanis amennyiben tényleg sikerül meglepetést okoznunk, akkor talán egy pillanatra fellélegezhetünk a mögöttünk állókkal szemben. A kezdőcsapatot illetően nagy újdonság nem várható a Kispest ellenihez képest, mert Pacsi Bálint ugyanannak a gárdának ad bizalmat ismételten.
Várható kezdőcsapatunk:
Király – Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak – Kiss B., Kiss T., Tóth M. – Ramos, Williams, Medgyes.
Az M4 Sportcsatorna élőben fogja közvetíteni a mérkőzést, így minden fanatikus, aki nem tud a hétközi fordulóra elutazni a TV-n keresztül szoríthat a csapatnak.
Hajrá HALI!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon