B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Egy vereség margójára

Egy vereség margójára

  2017.10.15. 22:19

Szombaton csapatunk ismét vereséget szenvedett a pont aktuális ellenfelétől. Igaz a bajnok érkezett hozzánk, de azt hiszem most van az a pont, amikor egy kis összefoglalót kell írni a kialakult helyzetről.


A szombati mérkőzésre úgy készülhettünk, hogy két héten keresztül a csapat megtehette volna a hibák kijavítását, melyet előtte elkövetett az új edző érkezésével. A szakmai stáb a kezdőcsapatot nézve egyértelműen a totális fiatalítás mellett tette le a voksát, ami egyértelműsítette a szurkolók számára, hogy ebben az évben csak és kizárólag a bejövő MLSZ forrásokból kívánjuk fenntartani a csapatot.
Mészöly Géza és szakmai csapata még csak félig mutatta meg, hogy a fiatalokra építkezünk, aminek az eredménye az lett, hogy az egész stábnak mennie kellett. Mészöly Gézának véleményem szerint két alapvető hibája volt, aminek az eredménye sajnos a távozás lett. Gézának az elmúlt évekhez hasonlóan ragaszkodnia kellett volna az elveihez és ahhoz a belső kialakult harmonikus játékos - szakmai stáb kapcsolathoz aminek eredménye volt a sikeres szereplés. Mivel a változás nem hozta meg a várt sikert, hanem csak a pofonokat kapta a gárda, a végére már visszafordíthatatlanná vált minden és elmérgesedett a hangulat mind az öltözőben, mind pedig a szurkolók terén. Ennek eredménye lett az edzőváltás.
Az új szakmai stáb komoly tervekkel érkezett és azt lehetett hallani, hogy a játékosok vevők az újdonságokra. Az elején még csak - csak jött pár eredmény, aztán a szombati nap egyértelműen megmutatta, hogy ez így nagyon kevés lesz a jövőt illetően. Előfordulhat, hogy rosszul látjuk mi szurkolók a kialakult helyzetet, de valahogy most úgy néz ki, hogy még mélyebbre kerültünk. Helyzetünk a játékot is nézve egyre elkeserítőbbnek tűnik. Hallkan jegyzem meg, ha Király Gábor szombaton az első tíz percben nem mutat be bravúrokat, akkor már akkor "csomagolhattunk" volna. Ez a mérkőzés is megmutatta, hogy jelen pillanatban nem jó úton járunk és módosítani kell az irányon sürgősen, mert előfordulhat, ha így marad az első tétmeccsünket az új stadionban az utolsó helyről indulva várhatjuk a Ferencváros ellen!
A száraz tények mutatják, hogy az előző szakmai stáb óta igazi előrelépés nem történt, talán még rosszabb a helyzet. Azok a játékosok, akik felnőtt szinten már bizonyítottak teljes mértékben kiszorultak a kezdőből. Hírmondóként páran még igaz maradtak, de a többiek szinte eltűntek. Csak pár név a teljesség nélkül felsorolva, Rózsa Dániel, Németh Márió, Iszlai Bence, Martinez, Rácz Barni, Halmosi, Schimmer Szabi, Kovács Lóri, és nem is sorolom tovább azokat akiket "jegelünk" vagy  simán elengedtünk.
Ami bosszantó a nyilatkozatok alapján, hogy senki nem akarja tudomásul venni, hogy nem jó az irány. Persze lelke rajta mindenkinek, de talán elgondolkodtató lehet a szakmai stábnak a szurkolói létszám és hozzáállás látványa. Az amikor már a szurkolók nagy része is közömbös és nem jön el meccsre, mert látja, hogy nem történik más csak mint az, hogy a csapat egyre mélyebbre süllyed, melyhez a vezetés simán aszisztál és nem akarja észrevenni mekkora gondok vannak.

Király Gábor már az első mérkőzés utáni nyilatkozata a mai napig a fülemben van, aki már akkor jelezte, hogy nem szeretne NB2-es csapatban szerepelni a következő szezonban! Sajnos az akkor elhangzottakat nem vette komolyan senki és most ott tartunk, hogy 1 pontra vagyunk a kieső poziciótól!
A szurkolók igenis féltik a csapatot, mert számukra a HALADÁS nem játék, mint ahogy jelen pillanatban úgy tűnik néhány csapthoz közeli embernek igen!

Egy szó, mint száz, ha mi jövőre is az új stadionban NB1-es mérkőzéseket akarunk látni, akkor alázatra, összefogásra és a jelenlegi irány módosítására van szükség. A Haladás értékeit meg kell becsülni és velük együtt előre nézni és átalakítani. Elfogadhatatlan az a mentalitás ami jelen pillanatban a csapat körül körvonalazódik, mert ennek eredménye az alacsonyabb osztályba kerülés lesz, ahonnan visszajutni szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik!

Bízzunk benne, hogy van fény az alagút végén, amit még lehet halványan látni és akik tehetnek azért, hogy ez a fény újra látható legyen tesznek ezért a következő hetekben!

Hajrá HALI!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon