B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség a bajnoktól

Vereség a bajnoktól

  2017.10.14. 19:47

Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen a vendégek elvitték a három pontot. Egyre nehezebb helyzetbe kerülünk.
Haladás - Kispest 1:2
(0:1)
Sopron, 1740 néző
Gólszerőnk: Kiss T.


Nagyszerű, napsütéses délutánon a helyzetünket ismerve elég sok szombathelyi fanatikus indult útnak Sopronba, hogy megnézze a bajnok elleni derbit. Az időjárás nagyon kegyes volt velünk, mert ideális feltételek mellett indulhatott el a bajnoki találkozó.
A kezdő névsorunkat olvasva már senki nem lepődött meg, hogy több olyan játékost mellőz a jelenlegi szakmai stáb, akik lehet tudnának még mindig segíteni helyzetünkön. Igaz ilyenkor szokták azt mondani mindig az a jó, aki éppen nincs a kezdőben.
A félelmek és kétségek ellenére azért mindenki reménykedett a minimum döntelen elérésében. A mérkőzés során azonban érezhető volt, hogy a vendégcsapat esélyesebb a mérkőzés megnyerésére a mi csikócsapatunkkal szemben.
Az első félidő elején a Kispestiek akár három góllal is vezethettek volna, de Király Gabi a helyén volt, így meccsben tartotta csapatunkat. A szurkolók megdöbbentek, amikor a játékvezető egy nagyon érdekes tizenegyes megítélésével segített a vendégeket az első félidő végén, amit Eppel értékesített. A második félidőben a helyzet nem változott a mérkőzés szinvonalát illetően, mert nagyon gyenge napot fogtak ki a csapatok. Mi próbálkozunk egyenlíteni, ami egy szép egyéni akció végén Kiss nagyon szép góllal egalizálta az eredményt. Az egyenlítés után egy kicsit megélénkült a mérkőzés, de sajnos nem sokáig tartott a csapatok lendülete. Már mindenki kezdte elkönyvelni a békés döntetlent, amikor Eppel egy védelmi hibát kihasználva előnybe juttatta újra a vendégeket. Ekkor Pacsi Bálint érdekes húzással lépett elő, becserélte Halmosi Pétert az utolsó 5 percre! Valahogy ezt a cserét senki nem értette, igaz azt sem igazán, amikor egy védő játékost középpályára cseréltünk. Németh Márió becserélése sem igazán sikeredett, ugyanis Márió kívülről nézve a meccset úgy lehetett érzékelni, hogy nem is tudja hol és mit kell játszania.
A vége aztán vereség lett és most már egyre veszélyesebb zónába kerülünk és elnézve a következő ellenfeleinket még az is előfordulhat, hogy az új stadionba az első mérkőzésünket úgy fogjuk játszani, hogy kieső helyen állunk majd!
Az edzőváltás óta nem látható elmozdulás a csapat játékában és a mellőzött játékosokon kívül érezhető, hogy igazolni kell sürgősen, mert ebből nagyon nagy baj lesz!
Jövő héten Debrecenben lesz jelenésünk, ahogy látva a Loki mostani formáját nem sok esélyt látunk a pontszerzésre!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon