B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség Svájcban

Vereség Svájcban

  2017.10.08. 09:27

Ajándék gólok és komoly egyéni hibák eredményeként sima vereség Svájcban. A pozitív a mérkőzés kapcsán, hogy a becsületgóljainkat a két volt szombathelyi játékos szerezte Guzmics Ricsi és Ugrai Roland.
Svájc - Magyarország 5:2
(3:0); Gólszerző: Guzmics, Ugrai


A mérkőzésre Svájcba elutazott szurkolók az Európa Bajnoksághoz hasonlóan "felvezető" szurkolói vonulással próbálták a hangulatot fokozni és ezzel is megmutatva, hogy a csapat mellett állnak és támogatják őket az utolsó pillanatig. A stadionban is megmutatták már a bemelegítés alatt, hogy tudnak szurkolni és tényleg ott vannak a csapat mellett.
A kezdőcsapat a várakozásnak megfelelően futott ki és két szombathelyi labdarúgó is ott volt a pályán himnuszra felsorakozó gárdában. Guzmics Ricsi jelenléte mára már nem kérdés, ugyanis az egyik legbiztosabb pontja a válogatottunknak. Ugrai Roland kapcsán meglepetés emberként került a kezdőbe.
A meccs magyar szempontból megnyugatóan indult, mert úgy lehetett érezni felkészültünk az ellenfélből, azonban jött a 18. perc és mindent keresztbe húzott. Egy teljesen ártalmatlan szituáció végén Gulácsi elcsúszott és ezzel minden elveszett a mérkőzésre tervezett stratégiát illetően. A hiba annyira megzavarta a csapatot, hogy fel sem ébredhettünk máris megkaptuk a második gólt egy szerencsétlen Bese belépőt követően. Már mindenki úgy érezte sikerül átvészelni az első félidőt, amikor aztán jött a harmadik gól és ezzel minden eldőlt.
A második félidőre már csak az maradhatott volna, hogy tiszteséggel lehozzuk a meccset, de szegény Gulácsi ismét nagyot bakizott. A negyedik gól után sokunkba előjött a Hollandia elleni mérkőzés rémálma, de hála a volt szombathelyi Guzmics Ricsinek visszahozta a becsületünket egy gyönyörű mozdulattal szerzett góllal. A gól után alakultak lehetőségeink, de ezen a napon a két szélen mindig mögénk kerülő Svájc újra mattolta válogatottunkat. Aztán Ugrai Roland a meccs végén egy teljesen megérdemelt fejessel lezárta a mérkőzést.

A mérkőzés képét elnézve egyértelmű volt a hazaikat fölénye és győzelme. A magyar csapatból Kádár, Guzmics és Ugrai mutatott olyan játékot, ami megüti azt a szintet, mely egy ilyen meccsen elvárható egy válogatott játékostól. Kedden Feröer ellen játszuk utolsó meccsünket a selejtező sorozatban, ahol azt hiszem nem lehet más eredmény elfogadható, mint a győzelem! Bízzunk benne, hogy ezen a mérkőzésen már nem lesznek olyan egyéni hibák, melyekkel kilátástalan helyzetbe hozzuk saját magunkat. Az ellenfél egy jóval szerényebb képességű gárda lesz, mint ami volt szombat este, de ma már senkire nem lehet azt mondani nekünk, hogy biztos győzelmet várhatunk ellenük.

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.09.29.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Paks
-------------------------
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon