B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Mezőkövesd a vendég

Mezőkövesd a vendég

  2017.09.29. 06:51

Szombaton 18.00 órakor a Mezőkövesdet fogadjuk Sopronban. A mérkőzés egyik érdekes momentuma lehet Iszlai Bence esetleges szereplése a vendégeknél. A szombathelyi szurkolók egyik kedvence hosszú történet végén a napokban igazolt Mezőkövesdre.


A múlt héten csapatunk Újpesten a Vasas ellen lépett pályára, de a villanyvilágítás meghibásodása miatt a mérkőzés félbeszakadt. Az elmaradt mérkőzés pótlása október 17-én kedden, 18 órakor lesz a Szusza Ferenc-stadionban. Ezen kívül változás még, hogy a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés Sopronban kerül megrendezésre október 28-án 15.30 órai kezdéssel.
A két változás talán nem okoz gondot csapatunknak és sikerül pontokat gyűjteni mind a két mérkőzésen.

A Haladás hivatalos oldalán megjelent a KLUB tájékoztatása, hogy a szurkolói zónában az elmúlt időszak történései miatt kapott büntetések elkerülése érdekében nem engedik felvinni a sörös és egyéb poharakat a lelátóra.

A szombati mérkőzés Pacsi Bálint vezetőedző második "hazai" fellépése lesz, ami rettentően fontos meccsnek számít, ugyanis közvetlen riválisunkat fogadjuk este 18.00 órai kezdéssel. A csapat a héten a szakmai stáb által előírt valamennyi feladatot elvégezte és elmondhatjuk, hogy felkészülten várja a találkozót. A játékosok az új típusú edzésekre a jelek szerint vevők és elmondásuk szerint tiszta és nyugodt a helyzet az öltözőben is.

Az esélyeket nézve nem lehet kérdés, hogy csapatunknak mindenképpen egy eredmény elfogadható, mégpedig a három pont begyűjtése. Ez természetesen nem lesz egyszerű, mert ellenfelünk az eddigi mérkőzéseit elnézve nem adta könnyen meg magát senki ellen. Iszlai Bence érkezésével várhatóan a középpályájuk erősödött, de talán Pacsi Bálinték megtalálják a réseket az ellenfél védelmének feltöréséhez és győzelmet ünneplehetünk. A játékosok közül Jancsó András továbbra is maródi, de szépen javul a sérülése. Polgár Kristóf és Tóth Máté az U21-es válogatottba kapott meghívót, ami valószínűsíthetően plusz motivációt adhat fiatal játékosainknak.
A kezdőcsapatot illetően a csapat várhatóan a Vasas elleni összetételben fut ki a pályára, azonban Pacsi Bálint még pár poszton előfordulhat módosít szombat esti találkozó kezdetéig.

A lényeg tehát, hogy csapatunk szombaton három ponttal legyen gazdagabb, mely egyben egy kis nyugalmat is adhat a válogatott szünetre, valamint a két közvetlen riválisunk is esetlegesen leszakadhat tőlünk.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.09.29.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Paks
-------------------------
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon