B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Sokba került a győzelem!

Sokba került a győzelem!

  2017.09.16. 22:16

Sokba került a mai győzelem, ugyanis Jancsó Andris várhatóan 6 hétig nem áll rendelkezésre! Andris a diagnózis alapján talpközépcsonttörtést szenvedett.
Haladás - Újpest 1:0 (0:0)
Sopron, 1700 néző; Gólszerző : Williams


A mérkőzés előtt a szombathelyi esőzés ellenére sokan érkeztünk Sopronba, bízva a győzelemben. Szinte mindenki részéről egy cél fogalmazódott meg a meccs előtt, a győzelem. A szurkolók kiszolgálása érdekében a Haladás Szurkolói Kör és a Green White Army közös kezdeményezésére ismét lehetett vásárolni szurkolói ereklyéket.

A mérkőzés első félidejéről elmondhatjuk, hogy két óvatos csapat játékát láthattuk és igazából mindkét gárda az óvatosságra törekedett. Sajnos az első félidőben Jancsó Andrisnak idő előtt kellett befejeznie a játékot, ugyanis egy rossz talajfogás eredményeként súlyos sérülést szenvedett. A pályáról hordágyon kellett levinni és helyére egy fiatal tehetség állt be. Az esti orvosi diagnózis talpközépcsont törést állapított meg. A kihagyás várhatóan 5-6 hét, de a pozitív, talán a történetben, hogy nem kellett gipszelni a lábát, így egy speciális kötés talán segíti a mihamarabbi gyógyulást.
Andis! Mielőbbi gyógyulást kívánunk! Várunk vissza a pályára, mert nagy szükség van a játékodra!

A második félidőben az első félidő forgatókönyve folytatódott mindaddig amíg PEDRÓ úgy döntött elindul a bal szélen. A "gyorsvonat" aztán meg sem állt Williams jobb lábáig és vezettünk! Nagyszerű volt Pedró! Ezt követően megélénkült a mérkőzés és minkét oldalon cserékkel próbálták a szakvezetők megerősíteni a csapatokat. Ez Pacsi Bálintnak sikerült jobban, ugyanis Halmosi és Martinez beküldésével komoly rutin érkezett a pályára és többiekkel együtt közösen kiharcoltuk a győzelmet! A HALI TÁBOR végigszurkolta a második félidőben is a meccset és nagymértékben segítette a csapatot a nehezebb pillanatok átvészelésében. Király Gabi újra elemében volt és bravúrokkal segítette a gárdát a győzelemhez. A mérkőzés utolsó perceiben rutinja nagyon sokat jelentett mind a pályán lévőknek, mind pedig a szurkolóknak!
A meccs végén boldogan "pacsizhattunk" a játékosokkal!

Régen volt boldog hétvégénk, így most élvezzük ki a győzelem ízét, aztán hétfőn lehet kezdeni a felkészülést a Vasas elleni budapesti mérkőzésre!

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.09.29.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Paks
-------------------------
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon