B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Újpest a vendég

Újpest a vendég

  2017.09.15. 07:17

Szombaton este 18.00 órakor az Újpest csapata lesz a véndégünk. A múlt heti vereséget követően "hazai" környezetben mindenképpen szükség van a három pont begyűjtésére.


Hétközben hírverő mérkőzést játszott csapatunk Jánosházán és nagyszerű hangulatú találkozón sikerült megérezni újra a győzelem ízét. Bár mindenki tudja ezen mérkőzés nem hasonlítható össze a hétvégi bajnokival, de talán segíthet az Újpest elleni felkészülésben.
A Videoton ellen az első félidőben Németh Márió gólja és a csapat játéka nagyon biztató volt, amenylre lehet építkezni a hétvégét illetően. A csapat háza táján elmondhatjuk, hogy az elmúlt hetek feszült napjait követően, azért nyugalom uralkodik. Mindenki bizakodik és bízik abban, hogy az Újpest ellen sikerül begyűjteni a három pontot.

Pacsi Bálint vezetőedző és a szakmai stábja próbálja levenni a "terhet" a játékosokról és olyan edzéseket összeállítani, amely segíthet az Újpest legyőzésében. Az edzésekről a játékosoktól annyit lehetett megtudni, hogy szervezett és átgondolt edzéseket tart az új szakmai stáb. A "debütáló" mérkőzésen az első félidőben látható volt, hogy a csapat megpróbált előre lépni, de ez még egy teljes mérkőzést illetően nem sikerült. Néhány játékosunk elfárádat és ez kihatott a második félidőre. Remélhetőleg az Újpest ellen sikerül már egy olyan taktikát, szerkezetet összeállítani, ami győzelmet eredményezhet.

A szurkolók részéről bizosított lesz szombaton is a támogatás, ezt szerintem már most előre borítékolhatjuk, amihez bízzunk benne a csapat is előrukkol egy igazi csapatjátékkal. Egy biztos, ha a csapat újra csapatként fog hajtani és küzdeni, akkor meg lesz az eredménye!

Az biztos, hogy nehéz heteket élünk át és most segíteni kell a gárdát annak érdekében, hogy újra pontokat szerezzünk, mert lassan elkészül az új stadion, ahol egy jó Haladást akar mindenki látni.

A mérkőzés előtt szurkolói ereklyék vásárlására is lesz lehetőség.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.09.29.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Paks
-------------------------
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon