B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Videotonra készülve

Videotonra készülve

  2017.09.06. 20:58

Az edzőváltás óta a csapat már három mérkőzést játszott, amely az eredményeket nézve megnyugatónak tűnik a hétvégi bajnoki mérkőzést illetően. Vasárnap 17.00 órakor lépünk pályára a Pakson simán diadalmaskodó Videoton felcsúti "otthonában".


Az edzőváltást és az új vezetőedző személyét illetően a szurkolótáboron belül is voltak eltérő vélemények, de egyben mindenki egyetértett, hogy az elmúlt hetek sikertelenségét követően váltásra volt szükség.

Mészöly Géza távozását követően Pacsi Bálint és szakmai stábja kapott bizalmat a tulajdonosi körtől. Az új edzővel már mi is készítettünk riportot. Az edzőváltást követően mindenki várta, hogy az előző edző által száműzött játékosok mellett - Simon Ádám távozásával - Iszlai Bence is újra előtérbe kerülhet. A jelenlegi helyzet egyenlőre azt mutatja, hogy a tulajdonosok nem számolnak a 9 évet a Haladásban lehúzó nagyszerű középpályással. Mi úgy gondoljuk, hogy a Haladás érdekében felül kellene kerekedni az esetleges sérelmeken, amennyiben Iszlai Bence megfelelő hozzáállásal és a Haladás iránti tisztelettel képes újra a csapatért küzdeni, akkor a feleknek meg kellene kísérelni az egyeztetést. Természetesen Iszlai mellett az átigazolási időszak lejárta ellenére a szabadon igazolható játékosok közül a minőséget képviselőkből erősíteni kellene, mert lehet a jelenlegi keret nem lesz képes olyan eredményeket elérni, amivel ősszel megnyugatató pozicióban lehetünk a téli átigazolás előtt.

A következő három ellenfelünk jelenlegi formáját elnézve nagyon komoly felkészülésre lesz szükségünk, hogy pontot, pontokat szerezhessünk. Vasárnapi ellenfelünk az a Videoton, amely a mai nap könnyedén gyűjtötte be a három pontot Pakson. A mérkőzést elnézve nem mondhatjuk el, hogy aggodalomra semmi okunk. Az előzményeket ismerve nagyon nagy bravúr lenne a pontszerzés a hétvégén! Valószínűsíthetően vasárnap is sok szombathelyi fanatikus indul el szurkolni a csapatnak bízva az új szakmai stáb sikeres bemutatkozásában. Abban is biztosak vagyunk, hogy a szrukolók - ahogy eddig is - ott lesznek a csapat mellett! A régi - új játékosoknak pedig, amennyiben lehetőséget kapnak, igenis meg kell mutatni, hogy a HALADÁS a legfontosabb számukra. Az edzőmérkőzéseken és az edzéseken látottak alapján bizakodóak lehetünk, és ezúton is tiszta szívünkből szurkolunk a csapatnak!

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.09.29.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Paks
-------------------------
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon