B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Pacsi Bálinttal beszélgettünk

Pacsi Bálinttal beszélgettünk

  2017.08.31. 10:57

Ma edzőmérkőzésen mutatkozik be az újdonsült edzőnk és szakmai stábja. A változásokról és az első benyomásokról beszélgettünk Pacsi Bálint vezetőedzővel.
Az edzőmérkőzés ma 17.30-as kezdéssel az ausztriai Kirschlagban az osztrák másodosztályú Wiener Neustadt együttesével lesz.


Tegnap délután 16.30 órakor lépett be a Haladás öltözőjébe Pacsi Bálint és szakmai stábja, ahol egy rövid bemutatkozás után egyből edzésre vezényelte a csapat valamennyi tagját. Régi új arcok is megjelentek az öltözőben köztük MARTINEZ és HALMOSI PETI is. Mind a két játékoson látszott a megkönnyebülés és az akarat, hogy megmutatják mire is képesek, ha bizalmat kapnak.

Pacsi Bálint beszélgetésünk első gondolatait azzal kezte, hogy számára négy dolog szent, a Isten - Haza - Család - Haladás! Amióta az eszemet tudom azóta a Haladás az életem, folytatta szavait Bálint. Kicsit számomra közelebb került az új edzőnk, ugyanis én is jánosházi gyerek vagyok és egy földivel beszélgetni, azért mégis más úgy érzem.

Pacsi Bálint elmesélte, hogy a Haladás és a magyar válogatott volt kitűnősége Tóth Zoltán milyen respekttel bírt a kis faluban 22 évvel ezelőtt is, ami számára meghatározó élmény volt. Ekkor határozta el, hogy addig képezi magát és próbál mindent elkövetni, amíg egyszer a Haladás kispadjára, mint vezetőedző felérhet. A hosszú edzői munka után most elérkezett az a lehetőség, hogy a 22 évvel ezelőtti álma valóra vált és leülhet a szeretett csapata kispadjára, mint vezetőedző. Elmondta, hogy Iszak, Halmosi, Szarka, Görög Haladás ikonokon nőtt fel és tanult, ami életében nagyon komoly hatással bírt. Számára a Haladás nem egy munkahely, hanem az élete.

A beszélgetésből számomra azt tűnt ki, hogy tényleg komolyan gondolja amit mond és az a lelkesedés, ahogy beszélt a terveiről mutatják, hogy komolyan gondolja a számára most rábízott feladatot. Tudja, hogy roppant nehéz és kényes helyzetben vette át a csapat irányítását, de mggyőződése, hogy az új edzői stábbal és a csapattal sikerülhet az előrelépés.

A csapat megerősítéséről is beszéltünk és elmondta, hogy a rendelkezésre álló idő rövid, de rajta vannak, hogy megerősítsék a jelenlegi keretet. Ez ügyben már tegnap megkezdődtek a tárgyalások a kiszemeltekkel.
Nagyon örül, hogy a régi játékosok is rendelkezésére állnak és várhatóan hétfőn bekapcsolódik a munkápa S. Wills is.

A mai edzőmeccsre 24 játékos fog elutazni és mindenki számára lehetőséget ad az új edzői stáb. A mérkőzésnek elsődleges célja, hogy ismerkedjenek egymással és az új elképzelésekből pár elem látható legyen a pályán is.

A Haladás szurkolók felé annyit üzent az új mester, hogy adjanak neki bizalmat, mert komolyan gondolják, hogy sikerülhet egyenesbe hozni a gárdát. Bálint elmesélte, hogy a tavalyi évben amikor Mészöly Géza mellett ott ült a kispadon átérezte a Haladás szurkolók szeretetét és támogatását, melyet most is kér mindenkitől. Egyben biztosak lehetnek a szurkolók, hogy a jövőben egy új elképzelés mentén fog a csapat játszani, ahol mindenki a helyén fog újra játszani.

Hajrá HALI! 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon