B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Pacsi Bálint

Pacsi Bálint

  2017.08.30. 16:50

Hivatalos: Pacsi Bálint lett a Haladás vezetőedzője.
Az elmúlt két nap folyamatos edzőkeringőjét figyelve Pacsi Bálint neve a kezdetektől fogva ott volt a lehetséges edzők között. A Klub vezetése a lehetőségeket átgondolva döntött Pacsi Bálint személye mellett.


Pacsi Bálint az elmúlt időszakban az Illés Akadémia szakmai igazgatói posztját töltötte be és a Haladás utánpótlás nevelésében tevékenyen részt vett. Ebből adódóan került elő a személye, mint lehetséges megoldás a jelenlegi nehéz helyzetet feltérképezve. A döntés valószínűsíthetően nem volt egyszerű, mert igazi NBI-es szakvezetői múlttal nem rendelkezik a frissen kinevezett edző, de a vezetők bíznak hozzáértésében. Ehhez hasonló eset volt már a Haladásnál, amikor Artner Tamás nevezték ki a csapat szakmai vezetésére. Akkor az a döntés jól alakult, mert Tamás igencsak összerakta az akkori gárdát. Most is csak bizakodhatunk, hogy hasonlóan megalapozott döntést hoztak a tulajdonosok.

Pacsi Bálint új szakmai stábot is hoz magával, így a Mészöly Gézát segítő edzői stábtól részben elköszönt a Klubvezetés. A változással egyidejűleg az Illés Akadémia szakmai irányítása és felügyelete is más kezébe kerül, ami azt jelenti, hogy a napokban komoly változáson megy át mind az utánpótlás, mind pedig a felnőtt csapat. Az pedig, hogy a mostani átalakulás jó irányba változtatja meg a jelenlegi helyzetet az idő fogja eldönteni. Mi szurkolók egyet tehetünk talán, hogy bízunk az új irány sikerességében és végre azok a kívülről is látható hibák eltűnnek a csapat játékából, továbbá minden játékos azon a poszton fog szerepelni, amelyikre igazoltuk. Úgy gondolom, hogy az új edzőnek és az idősebb játékosoknak borzasztóan nagy felelőssége van és lesz a következő hetekben, hogy újra egyenesbe kerüljünk. Megkockáztatom, hogy szükséges lehet pár minőségi igazolás irányába is elmozdulni, gondolok itt Iszlai Bence kaliberű játékosok megszerzésére.

Összeségében elmondhatjuk, hogy majd az idő eldönti mennyire sikerült jó döntést hozni a tulajdonosoknak és a csapat mennyire vevő az új helyzetre. Amit mi szurkolók viszont elvárunk továbbra is, hogy ha valaki a Haladás mezt felhúzza magára az igenis szakadjon meg a pályán a sikerért. Itt most nem lehet egyénieskedni és az Önös érdekeket előtérbe helyezni.

Hajrá HALI!

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.31. 08:48
tila

Ma véget ér az átigazolás.

Valami nagy-nagy tévedés lehet: nem edzőt akarunk igazolni. Játékosokat!!!

 

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon