B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Bizonytalanság

Bizonytalanság

  2017.08.29. 09:48

Csapatunk a hétvégén súlyos vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, mely következtében nagy a tanácstalanság a jövőt illetően.


Mészöly Géza 300. NB I-es mérkőzésén ült vezetőedzőként a kispadon a hétvégén és nem ilyen ünneplésre számított. A csapaton a második félidőben a Puskás Akadémia úgy átgázolt, hogy még most is érezzük a süvítését.
Sajnos az idei szezon rettentően rosszul indult még a tavalyinál is. Mindenki bízott benne, hogy megtörténik az ami tavaly Dunaújvárosban, vagyis elkapjuk a fonalat. A hétvégi vereség aztán kijózanító pofonnal is felért, ugyanis egyértelművé vált mindenki számára, hogy most valahogy az a szál elszakadni látszik, ami tavaly még erős volt.
Az elmúlt napokban sokat lehetett hallani az edzőváltásról, ami ilyenkor sok esetben segített egy csapat életében. A szurkolók többsége azonnali váltást szeretne, ami a körülményeket ismerve teljesen természetes reakció. Az okokat aminek következtében ide jutottunk lehetne sorolni, de talán nincs itt az a pillanat, hogy most egymásra mutogatás legyen, mert azzal nem igazán tudunk előre lépni. Szerintem a tulajdonosoknak most van igazán felelősségük, hogy milyen irányban mozdulnak el. Ami biztos, hogy a csapat megerősítése nem éppen sikerült jól, mert Iszlai Bence láthatóan hiányzik a középpályáról, aztán Halmosi konfliktusa miatt szintén nehezen pótolhatónak tűnik. A védelme közepéről Wills hiányát is keményen megérzi a csapat.
Véleményem szerint először kellett volna jól átgondolt igazolásokat megtenni, amire már sok esély a nem várható az átigazolási szezon lezárásáig. Ezért is fontos lenne Iszlai Bence visszahozatala és a sérelmek félretétele. Itt most a Haladás jövője a tét nem pedig kicsinyes emberi gyengeségek.
Amennyiben nem tudunk megkapaszkoni az első osztályban, akkor a visszajutásra szinte kilátástalan esélyek mutakoznak!
Sajnos láthatóan a fiatal játékosok még nem tudják azt a terhet elviselni, ami egy magyar bajnoki sorozatban kell. Ez összeségében elgondolkodtató, ha nemzetközi szintet is nézzük, de most nem ez a fő kérdés, hanem a csapat "egyenesbe" állítása.
Király Gábor, Halmosi Peti, Pedro, Wills, "Iszlai" és többieknek együtt kell csapatként újra működni és ehhez megfelelő szakmai hátteret is össze kell rakni. Jelen pillanatban nagy a bizonytalanság a csapaton belül, amit sürgősen rendezni kell! A vezetők felelőssége rettentően nagy ezekben a pillanatokban és a szurkolók elvárása pedig egyértelmű!
Hajá HALI!

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.29. 11:06
Tibi bácsi

Bazsi! Sok igazság van abban amit leírtál, de a legfontosabbat kihagytad! A csapat erdményességét a vezetőség feláldozza a pénzszerés oltárán, igaz a fiatalok alkalmatlanságára kitértél, amivel teljes mértékben egyetértek! Reménykedünk abban, hogy  a Béláék ebben a 2 napban lépnek valami hasznosat az Iszi ügyben!!

 

!

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon