B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Következő mérkőzés: Kispest - Haladás

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szomorú karnevál

Szomorú karnevál

  2017.08.26. 18:12

Haladás - Puskás Akadémia 1 : 5 (1:1)
Sopron
Kezdőcsapatunk:

Király - Jancsó, Jagodics, Németh M., - Mészáros, Kiss B., Simon, Bosnjak - Kovács L. - Williams, Ramos


A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, a vendég csapat nem igazán találta a helyét. A mezőnyfölénynek aztán a 17. percben lett meg az eredménye, Kovács Lóri higgadt góljával megszereztük a vezetést.
A gólt követően kicsit felébredt a Puskás Akadémia, de csapatunk továbbra is próbálta irányítani a mérkőzést. A vendégek vezetőedzője a szokásos habitusával próbálta rákényszeríteni akaratát a csapatára, de a pálya széléről csak a terjegetésig jutott. Szurkolótáborunk hangja az első pillanattól kezdve bezengte Sopron városát. A 28. percben szusszanhattak a csapatok, mert a hőség miatt ivószünet volt, melyet követően kiegyenlített játék folyt a pályán. A Puskás Akadémia aztán egy ártatlan támadásszerűségből egyenlített. A gólt követően kicsit megélénkült a játék. A félidő vége előtt Pedrót kellett ápolni egy csúnya belépőt követően, majd ismét egy ápolás következett, ezután  egy Király bravúrt jegyezhettünk fel. Nagyszerű reflexel hárította a vendégek kontratámadását.
Elkezdődött a második félidő és máris vezetett a Puskás. A gólt követően keményedett a mérkőzés és sorozatban érkeztek a sárga lapok mind a két oldalon. Mészöly Géza kockáztatott és lehozta a belső védőt, helyére pedig Rácz Barni érkezett. Egy jó kiugratás követően Knezevic-et nem tudtuk megállítani. A 66. percben már két gólra nőtt a hátrányunk.
Mészöly Géza tovább kockáztatott és két újabb cserét hajtottunk végre, bízva a szépítésben. Sajnos a cserék sem igazán hoztak előrelépést. A Puskás Akadémia magabiztosan tartotta a labdát. Szurkolótáborunk is elhallgatott és csendesen nézte a mérkőzést. A 81. percben megkaptuk a negyedik találatot is, ekkor Dialo volt eredményes. Azt hittük ezzel vége, de tévednünk kellett, mert a 90. percben ismét Dialo talált be kapunkba.
Összegzésként egyszerűen annyit lehet elmondani erről a mérkőzésről, hogy sajnos simán elvesztettük. A második félidőben teljesen szétestünk és esélyünk sem volt a pontszerzésre.
Most két hét szünet következik és nincs más lehetőség helyre kell tenni a dolgokat!
Hajrá HALI!

Gólszerzők:
17. perc 1:0 Kovács Lóri góljával vezetünk
39. perc 1:1 Egyenlített a vendégcsapat.
52. perc 1:2 Vezetnek a vendégek
66. perc 1:3 Ismét a vendégek gólja következett.
81. perc 1:4 Dialo talált be kapunkba.
90. perc 1:5 Dialo ismét könnyű gólt szerzett.


 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.27. 11:09
Tila

Van 3 nap az igazolásra... Sürgősen lépni kell a tulajdonosnak!

Avagy marad a pofozógép szerep és az NBII. Azonban lehetséges, hogy egy porig alázott, minden önbizalmát vesztett csapat még azt a szintet sem fogja megütni. Ez kell egy centenáriumára és új stadionjának avatására készülő klubnak?

Ez (volna) Szombathely!?

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.03.17.
szombat
Kispest - Haladás
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon