B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Guzmics Richárd a válogatottban

Guzmics Richárd a válogatottban

  2017.08.23. 22:54

Guzmics Richárd hétfő este érkezett haza Szombathelyre kinai állomáshelyéről és szerdai nappal már Telkiben megkezdte a felkészülést a jövő heti válogatott mérkőzésekre.


Guzmics Ricsi a Haladás volt védője egészségesen hazatérve Kínából a mai nap Telkiben talákozott Bernd Storck szövetségi kapitánnyal és egy két órás erőnléti edzésen vett részt. A népszerű szombathelyi kedvenc sérülése a múlté és teljes erőbedobással készül a jövő heti megmérettetésre.

Ricsi érdeklődésünkre elmondta, hogy nagyon örül, hogy újra itthon van és készülhet a válogatottal a mérkőzéskre. Kínában nagyban zajlik a bajnokság így folyamatos játékban van. A fejsérülése igaz még látszódik, de egyáltalán nem zavarja a mérkőzés során, mondta a beszélgetésünk során Ricsi.
A sérülést követően pár napig pihennie kellett, de aztán újra a csapat rendelkezésére állt. Sajnos a gárda nagyon nehéz helyzetben van és minden pontra szüksége van ahhoz, hogy a célt elérjék. Ricsi bizakodó a jelenlegi csapata tekintetében és úgy érzi van annyira erő a gárdában, hogy a szükséges pontokat összeszedjék. Persze ehhez sokmindenben klappolnia kell, de optimista a magyar válogatott oszlopa.

Számára azonban most a válogatott a legfontosabb és szeretné, ha újra EB szinten teljesítene a gárda és örömet okozhatna a szurkolóknak. Úgy látja, hogy a keret képes arra, hogy a szurkolóknak csütörtökön és vasárnap olyan produkciót mutasson be ami újra hitet ad a magyaronak! Bízik benne, hogy sikerül jól felkészülni a meccsekre és eredményes lesz a válogatott.

Ricsi most is külön megemlítette nevelőegyesületét a Haladást és elmondta, hogy folyamatosan figyeli a Halit és távolból is szurkol a sikeréért. A találkozás végén külön is megemlítette a Hali tábort, akikre nagyon büszke, mert nagyon sok kedves emlék fűzi a szombathelyi táborhoz.

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon