B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 ----------- Haladás - Debrecen 1:0 ---------- Haladás - DVTK 0:3 ------------- Paks - Haladás 2:0 ---------------- Haladás - Balmazújváros 3:1 ------------- FTC - Haladás 2:0 ------------ Haladás - Puskás Akadémia 1:5 ------------- Videoton - Haladás 3:1 --------- Haladás - Újpest 1:0 ---------- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 ---------- Haladás - Kispest 1:2 ----------- Vasas - Haladás 1:0 --------- Következő mérkőzés: Debrecen - Haladás október 21. szombat 15.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Ferencváros

Ferencváros

  2017.08.17. 07:01

Csapatunk a szombati győzelmet követően újra pályára lép, mégpedig a Ferencváros otthonában. A mérkőzés ma este 18.00 órakor kezdődik az Üllői úton. A hétközi forduló ellenére várhatóan sok Hali szurkolói indul útnak a mérkőzésre és segíti a csapatot a pontszerzésben.


Csapatunk a hétvégi győzelem tükrében talán nyugodtan léphet pályára, mert a teher a szebb napokat is megélt Ferencváros csapatán mutatkozik inkább. A Fradinál az elmúlt hetek nem éppen eredményes szereplése már a szurkolók idegeit is megviselte, ugyanis ami még eddig sose történt "megtalálták" a vezetőedzőt, mint minden bajnak okozóját. Orosz Pál a héten határozottan cáfolta az edzőkérdést, azonban véleményem szerint, ha csapatunk pontot rabol Budapesten, akkor Doll úrnak lehet nem lesz további türelem a szurkolók részéről. Bevallom őszintén engem igazából ez nem is annyira érdekel, mert számomra egy csapat létezik mégpedig a HALI! Remélhetőleg csapatunk valamennyi játékosa átérzi a jelen helyzetet, hogy most itt a lehetőség "megcsípni" a hazai gárdát.

Tehát a feladat adott, pontot vagy pontokat kell rabolnunk! Halmosi Peti továbbra is "eltiltását" tölti, azonban a többiek zöme rendelkezésre áll Mészöly Géza vezetőedző számára. Remélhetőleg a mai nap is sikerül megtalálni az egészséges összhangot a fiatalok és a rtinosabb játékosok arányában és a gépezet jól fog működni. Amennyiben ez így lesz akkor este 8 óra magasságában várhatóan ünneplehetjük csapatunkat.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.10.17.
kedd 18.00 óra
Vasas - HALADÁS 2017.10.21.
szombat 15.30 óra
DVSC - HALADÁS
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon