B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Következő mérkőzés: Kispest - Haladás

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Ferencváros

Ferencváros

  2017.08.17. 07:01

Csapatunk a szombati győzelmet követően újra pályára lép, mégpedig a Ferencváros otthonában. A mérkőzés ma este 18.00 órakor kezdődik az Üllői úton. A hétközi forduló ellenére várhatóan sok Hali szurkolói indul útnak a mérkőzésre és segíti a csapatot a pontszerzésben.


Csapatunk a hétvégi győzelem tükrében talán nyugodtan léphet pályára, mert a teher a szebb napokat is megélt Ferencváros csapatán mutatkozik inkább. A Fradinál az elmúlt hetek nem éppen eredményes szereplése már a szurkolók idegeit is megviselte, ugyanis ami még eddig sose történt "megtalálták" a vezetőedzőt, mint minden bajnak okozóját. Orosz Pál a héten határozottan cáfolta az edzőkérdést, azonban véleményem szerint, ha csapatunk pontot rabol Budapesten, akkor Doll úrnak lehet nem lesz további türelem a szurkolók részéről. Bevallom őszintén engem igazából ez nem is annyira érdekel, mert számomra egy csapat létezik mégpedig a HALI! Remélhetőleg csapatunk valamennyi játékosa átérzi a jelen helyzetet, hogy most itt a lehetőség "megcsípni" a hazai gárdát.

Tehát a feladat adott, pontot vagy pontokat kell rabolnunk! Halmosi Peti továbbra is "eltiltását" tölti, azonban a többiek zöme rendelkezésre áll Mészöly Géza vezetőedző számára. Remélhetőleg a mai nap is sikerül megtalálni az egészséges összhangot a fiatalok és a rtinosabb játékosok arányában és a gépezet jól fog működni. Amennyiben ez így lesz akkor este 8 óra magasságában várhatóan ünneplehetjük csapatunkat.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.03.17.
szombat
Kispest - Haladás
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon