B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Újra győzelem

Újra győzelem

  2017.08.12. 22:02

A héten történtek eléggé kétségessé tették a csapat mai teljesítményét és mindenki attól félt, hogy ebből komoly gondok csapódhatnak le ismét az eredményt illetően. Szerencsénkre ma nekünk jöttek azok a lehetőségek, amelyeket aztán kihasználva sikerült begyűjteni a három pontot.
Haladás - Balmazújváros 3:1 (1:0)
Sopron, 1162 néző


Ahogy azt a beharangozóban is leírtuk komoly kétségek között indultunk el a mai mérkőzésre. A mérkőzés kezdete előtt minden szurkoló a héten történtekről beszélt és féltette a HALADÁS-t, hogy ebből mi lesz így. A töbség pesszimista volt, aztán elindult a mérkőzés.

A szurkolói megérzések érezhetők voltak a csapat játékán, bár megpróbáltunk már a meccs elejétől irányítani a meccset. Ez a körülményeket ismerve egész jól alakult és tizenegyes tovább növelhette az önbizalmát az új összeállítású csapatnak. Ugyebár a héten Halmosi Peti nyilatkozata ért fel a "jéghegy csúcsára", melynek következménye a csapatkapitány száműzése a keretből.
Azért aki az elmúlt hetek nyilatkozatait rendesen elolvassa és értelmezi visszajött az amiről itt a felek nézeteltérésbe kerültek s lám - lám olyan gárda futott ki ahol látható volt, hogy nem kimondottan a nagymértékű fiatalítás került előtérbe. Igaz az összeállítást böngészve meglepő nevek voltak kezdőként jelölve. Olyan személyek, akik eddig csak kiegészítő szerepet kaptak vagy még annyit sem és rutinnal bírtak. 
A gólunk után úgyéreztük sikerül megnyugodni és talán mindenki felszabadultabban fog játszani, azonban a szokásos módon visszaálltunk a saját térfelünkre és a vendégek ezt érzékelve merészen elkezdtek támadni, ami végén több gólszerzési lehetőségük is akadt, azonban Király Gábor és a kapufa ma a csapat mellé állt. Az első félidőt ezzel sikerült megoldani és vezetéssel térhettünk szünetre.

A pihenőt követően a vendégek ismét magukhoz ragadták a kezdeményezést és csapatunk alig tudott átjönni a térfélen. Amikor már azt beszéltük, hogy ennek így nem lesz jó vége kijöttünk egy támadásnyi időre a szorításból, amiből aztán egyből egy szépségdíjas támadás végén már két gól volt az előnyünk. A gól után továbbra is visszaálltunk a saját térfelünket védeni. A Balmaz nem adta fel és egy szépségdíjas szabadrúgás góllal szépített. Ekkor még 15 perc körül volt hátra és ismét izgulni kezdtünk. Aztán jött újra a mai nap forgatókönyve, mely szerint a vendégek támadtak mi pedig gólt rúgtunk. Egy szögletet pazar módon elvégezve Jagodics érkezett nagyszerűen és a rövid sarokba bólintott. Ezek aztán úgy érezte mindenki most már nem lehet gond, ami végül is bejött, mert bár a vendégek továbbra is becsülettel küzdöttek, de ekkor már kontrolálva a kapunk elől kimerészkedve magabiztosan behúztuk a három pontot.

A mai napon egy cél volt, mégpedig a három pont megszerzése, amit a csapat teljesített és ez most a legfontosabb! A összekuszálódott sorokat, azonban a jövő héten rendezni kell, mert ez a győzelem igaz erőt adhat, de a gondok attól még léteznek és nagy hiba lenne hátradőlni vagy homokba dugni a fejünket, hogy itt minden rendben van!

A jövő héten a Fradihoz látogatunk, ami önmagában is egy nagy kihívás lesz!

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon