B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Következő mérkőzés: Kispest - Haladás

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Balmazújváros a vendég

Balmazújváros a vendég

  2017.08.11. 23:26

Szombaton este 18.00 órakor a Balmazújváros csapatát fogadjuk Sopronban. Az elmúlt napok eseményeit olvasva szurkolói szemmel sok kérdés merülhet fel bennünk. Mi is lesz ebből így szombat este?


Az elmúlt négy fordulót és a héten történtek után kíváncsian várja minden Hali érzelmű szurkoló a szombat esti összecsapást. Amennyiben a jelenlegi formákat nézzük, akkor számunkra már a pontszerzés is nagyon nagy fegyvertény lehet, azonban ilyenkor jön a közhelyes mondás: borítsuk fel a papírformát és cáfoljunk rá minden kérkedőre! Most talán ezzel a jelmondattal lehetne nekiesni a mérkőzésnek.

Személy szerint féltem a csapatot, de a szívem mélyén minden esetben a győzelem íze fűt, amikor a Hali a pályára lép. Remélhetőleg ezt a játékosok is átérzik és felelősségük teljes tudatában elkövetnek mindent szombat este és végre újra pontszerzésnek lehetünk tanúi. Az elmúlt hetekben sajnos sem a játék, sem pedig a mutatott teljesítmény nem tekinthető szurkolói szemmel elfogadhatónak. Bízzunk benne, hogy fiatal csapatunk átérzi a mérkőzés fontosságát és talán egy olyan produkcióval rukkol elő, ami után nem lehet kérdés a győzelem.

Halmosi Péter mellőzése sokatmondónak tűnik, de ennek eldöntése a szakmai stáb, Mészöly Géza döntését és egyben felelősségét vonja maga után. Ebből ki lehet jönni edzői szemmel győztesen, de lehet vesztesen is, aminek a következményei megjósolhatók így kívülállóként. Egy olyan ikonról beszélünk, aki az elmúlt években a csapat motorja volt és nagyon sokat letett az „asztalra” már, akivel szemben lehet nem így kellene elbánni, de valószínű Mészöly Géza jól átgondolta a döntését. Erre szokta mondani a vak is, hogy majd meglátjuk…

Holnap valószínűsíthető egy olyan csapatot fogadunk, akik könyörtelenül ki szokták használni a lehetőségeiket, amelyet az elmúlt fordulóban az a DVTK bánta, akitől mi sajnos hazai pályán simán vereséget szenvedtünk. Bár igaz az a mondás is, hogy minden mérkőzés más és más, így talán mi is abban bízhatunk, hogy a vendégeknek nem fog összejönni az, ami a DVTK ellen.

Tehát nincs más lehetőség, mint előre a győzelembe!

Hajrá HALI!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.03.17.
szombat
Kispest - Haladás
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon