B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 ----------- Haladás - Debrecen 1:0 ---------- Haladás - DVTK 0:3 ------------- Paks - Haladás 2:0 ---------------- Haladás - Balmazújváros 3:1 ------------- Következő mérkőzés: FTC - Haladás augusztus 17. csütörtök 18.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Balmazújváros a vendég

Balmazújváros a vendég

  2017.08.11. 23:26

Szombaton este 18.00 órakor a Balmazújváros csapatát fogadjuk Sopronban. Az elmúlt napok eseményeit olvasva szurkolói szemmel sok kérdés merülhet fel bennünk. Mi is lesz ebből így szombat este?


Az elmúlt négy fordulót és a héten történtek után kíváncsian várja minden Hali érzelmű szurkoló a szombat esti összecsapást. Amennyiben a jelenlegi formákat nézzük, akkor számunkra már a pontszerzés is nagyon nagy fegyvertény lehet, azonban ilyenkor jön a közhelyes mondás: borítsuk fel a papírformát és cáfoljunk rá minden kérkedőre! Most talán ezzel a jelmondattal lehetne nekiesni a mérkőzésnek.

Személy szerint féltem a csapatot, de a szívem mélyén minden esetben a győzelem íze fűt, amikor a Hali a pályára lép. Remélhetőleg ezt a játékosok is átérzik és felelősségük teljes tudatában elkövetnek mindent szombat este és végre újra pontszerzésnek lehetünk tanúi. Az elmúlt hetekben sajnos sem a játék, sem pedig a mutatott teljesítmény nem tekinthető szurkolói szemmel elfogadhatónak. Bízzunk benne, hogy fiatal csapatunk átérzi a mérkőzés fontosságát és talán egy olyan produkcióval rukkol elő, ami után nem lehet kérdés a győzelem.

Halmosi Péter mellőzése sokatmondónak tűnik, de ennek eldöntése a szakmai stáb, Mészöly Géza döntését és egyben felelősségét vonja maga után. Ebből ki lehet jönni edzői szemmel győztesen, de lehet vesztesen is, aminek a következményei megjósolhatók így kívülállóként. Egy olyan ikonról beszélünk, aki az elmúlt években a csapat motorja volt és nagyon sokat letett az „asztalra” már, akivel szemben lehet nem így kellene elbánni, de valószínű Mészöly Géza jól átgondolta a döntését. Erre szokta mondani a vak is, hogy majd meglátjuk…

Holnap valószínűsíthető egy olyan csapatot fogadunk, akik könyörtelenül ki szokták használni a lehetőségeiket, amelyet az elmúlt fordulóban az a DVTK bánta, akitől mi sajnos hazai pályán simán vereséget szenvedtünk. Bár igaz az a mondás is, hogy minden mérkőzés más és más, így talán mi is abban bízhatunk, hogy a vendégeknek nem fog összejönni az, ami a DVTK ellen.

Tehát nincs más lehetőség, mint előre a győzelembe!

Hajrá HALI!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.08.17.
csütörtök 18.00
FTC - Haladás
Eredmények
Első kör
Második kör
Harmadik kör
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon