B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Hogyan tovább?

Hogyan tovább?

  2017.08.09. 21:05

A Paks elleni vereség úgy látszik nem múlik el nyomtalanul csapaton belül. Az elmúlt évben még csapatkapitány Halmosi Péter nyilvános kifakadása is jelzi vagyis jelezheti, hogy valami nincs rendben a csapat körül.


Nagyon sok szurkoló részéről felmerült az elmúlt hetekben, hogy ebből komoly gondok lehetnek, ha a csapat nem szedi össze magát. Jelenleg négy forduló ment el a bajnokságból, amiből egyet sikerült megnyerni az ellen a Debrecen ellen, aki igazából még abszolút nem volt "képben" a bajnokságot illetően. Most már látható, hogy Debrecenben is kezdenek a sorok rendeződni.

Szeretett csapatunk három veresége kapcsán a legfájdalmasabb, hogy szinte kapura se rúgtunk és semmi esélyünk nem volt a mérkőzéseken a győzelmet illetően. Alapvetően a 0:0 megtartása látszódott célként. Király Gábor már a Kispest elleni meccset követően is jelezte, hogy nem szeretne NB II-es csapatban befejezni a pályafutását.

Ezen nyilatkozatot követően még a nagyon gyenge Debrecen ellen sikerült a meccs elején talált góllal hozni a mérkőzést, de aztán az elmúlt két mérkőzés már maga volt a szenvedés.
Mindenki megérti a Klub anyagi helyzetét és lehetőségeit, de úgy látják a szurkolók zöme, hogy ettől még nem mehet a bajnokság és a teljesítmény rovására a fiatalok csapatba építése. Úgy látszik az - eredmények is ezt mutatják - túlléptünk egy olyan határt ami már életveszélyes is lehet hosszútávon.
A hétvégén azt a Balmazújvárost fogadjuk, aki simán elintézte a DVTK-t, akitől mi simán kaptunk egy hármast. Aztán most itt van a nyilvános üzengetés játékos - edző - ügyvezető kapcsán, ami egyértelműen mutatja valami nincs rendben a csapatnál.
Nem tisztem egyik oldalt sem megvédeni, de valahogy a jelenlegi feszült helyzetet fel kell oldani, mert így további pofonok érhetnek bennünket. Elnézve a sorsolásunkat a következő négy meccsből a pontszerzés is csoda kategóriába tartozik a jelenlegi körülményeket elnézve.

Egy szó mint száz ez nem mehet így tovább! Sok csapatnak új stadion épül és jó pár közülük a stadion elkészültével kiesett az első osztályból!

Tisztelt URAK! Mi szurkolók nem ezt érdemeljük! Ezt a nevetséges óvodás "játékot" be kell fejezni sürgősen és egy irányba menve előre menni!

Az 500-ak igazán tudják mit jelent az NB II-ben szerepelni..... MI NEM EZT AKARJUK ÚJRA!

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.10. 00:08
Taszi42

A vereségek mégcsak beleférnének valahogy, még a diósgyőri is, mert ezt egy bravúrgyőzelemmel kompenzálni lehetne. De a játék az ami elkeserítő, arra nem tud az ember jót mondani ami után aztán a hali drukkerek akarják kizavarni az embert a pályáról. Szóval ilyen játék után nem lehet bravúr győzelmeket várni. A Halmosi meg tiszta h...e, ilyen nyilatkozatokkal. A véleményét mondja el a Mészölynek és a vezetőségnek a nyilvánosság kizárásával.

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon