B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség

Vereség

  2017.07.30. 07:13

Amitől mindenki belül egy kicsit féltette a csapatot az bekövetkezett szombat este. Fiatal csapatunk nem bírt a jóval erősebb játékerőt képviselő Diósgyőrrel.
Haladás - DVTK 0:3 (0:0)
Sopron, 1524 néző


Szombatra a hét elején érkezett rossz idő elhagyta a nyugati országrészt és a jó idő láttán minden szurkoló nagyobb önbizalommal indul el csapata mérkőzésére és bízik a jó meccsben és a győzelemben.
A mi kis csapatunk is kicsit félve, de bizakodóan indult el szombat délután Sopronba, ahol a meccs "felvezetése" kapcsán elfogyott pár "üdítő". A mérkőzés kezdése előtt szép lassan gyülekezett a tábor a soproni stadionban, azonban valahogy azt lehetett érezni, hogy a hangulat nem olyan felszabadult, mint amilyen az előző héten volt.
A meccs 18.00 órakor a játékvezető sípjelére elindult és az első percekben csapatunk magához ragadta a kezdeményezést. A Hali tábor ekkor még lelkesen bíztatta a csapatot, ugyanis az előző meccshez hasonlóan a fiatalok elég jól belekezdtek. Aztán ahogy teltek a percek érezhető volt, hogy a Diósgyőr is kezdi felvenni a játék ritmusát és a félidő közepére már inkább az általuk diktált tempó volt előtérben. Valahogy azt lehetett érezni, hogy csapatunk több játékosánál az a bizonyos "fonal" elveszett és nem találta a helyét a gárda. Szép csendesen aztán az első félidő végére értünk komolyabb helyzet nélkül.
A szünetben cseréink közül Jancsó Andris melegített intenzívebben, aztán mégsem került sor a játékára a második félidő kezdetén.
A második félidő aztán ugyanott folytatódott, ahol az első. A vendégek vették kezükbe az irányítást és egyre komolyabb helyzeteket dolgoztak ki Király Gabi kapuja előtt. Levegőben lógott a vendégek vezető gólja, ami aztán a Hali cserét megelőzően meg is érkezett. Mészöly Géza sajnos későn próbált változtatni és már Halmosi Peték 0:1-es állásnál érkeztek a pályára. Halmosi érkezésével a bal oldali támadásaink kezdtek élénkülni és egy nagyszerű Halmosi elfutást követően D. Williams lábában volt az egyenlítés, de sajnos a jobb kapufa mellett elsuhant a lövés. A DVTK az előny birtokában sem állt le és tovább hajtott, amelynek aztán meg is lett az eredménye, mert csapatunkat kétszer is mattolta. Sajnos ezen a mérkőzésen csapatunk nagyon gyenge napot fogott ki és talán egy kicsit most megmutatkozott az a szurkolói gondolat is, amelyeket többen már hangoztattak is a meccset követően, hogy azok a játékosok, akik hosszú távon minőséget képviselnek miért vannak partvonalon. Az elmúlt évek is megmutatták, hogy csak és kizárólag fiatalokra épített csapattal nem lehet folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Ez sajnos ismét beigazolódott. Igenis a folyamatot be kell tartani és a fiataloknak megadva a lehetőséget a rutinosabb játékosokat kiegészítve kellene előre lépni. Meglátjuk a jövő héten Pakson miként tudunk regenerálódni és esetleg egy jobb játékkal előrukkolni. A Paks szombat délután azt a Debrecent nem tudta kétvállra fektetni, akit mi az elmúlt héten simán megvertünk. Azonban tudjuk, hogy minden meccs más, de a labda akkor is gömbölyű.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon