B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Fiatalos győzelem

Fiatalos győzelem

  2017.07.23. 06:31

Fiatalokkal teletűzdelt csapatunk a tegnapi nap nem sok esélyt adott a debreceni legényeknek. A gyors szinte "lefagyasztotta" a vendégeket.
Haladás - Debrecen 1:0 (1:0)
Sopron, 1200 néző


A nyár ellenére Sopronba 1200 szombathelyi szurkoló érkezett meg, hogy a múlt heti rossz rajtot követően a csapat segítségére legyen és győzelmet ünnepelhessen. A mérkőzést megelőzően a szurkolói ereklyék árusítása az elmúlt évhez hasonlóan elindult. Sok szurkolóval beszélgetve elmondhatjuk, hogy a kispesti kudarc ellenére, mindenki optimistán várta a mérkőzés.
A bizakodó szurkolói véleményeket a mérkőzés 2. percében D. Williams gólja alá is támasztotta, megadva az alaphangulatot a szurkolásnak. A Haladás hű tábora odaállt a csapat mellé és végig szurkolta az egész mérkőzést.
Az első félidőben fiatal csapatunk gyors, pontos passzokkal szétfutotta az ellenfelét, akik nem tudtak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Holmanék teljesen szétestek és nem tudtak mit kezdeni a Haladással. Ezt az is alátámasztotta, hogy a debreceni gárda edzője már az első félidőben támadó cserét hajtott végre, de igazából ezt követően sem változott a játék képe. Csapatunk sorra dolgozta ki a szebbnél szebb helyzeteket. Amikor pedig becsúszott némi hiba, ott volt a kapuban Király Gábor, aki bravúrral hárított minden lövést, ezzel is jelezve az ellenfél játékosainak, hogy ma nem ad lehetőséget számukra. Az első félidőben a B közép előtt lengető partjelző, többször is borzolta a szurkolók idegeit, ugyanis képtelen volt jól megítélni a les helyzeteket. Egy ilyen téves szituációt követően aztán a játékvezető úgy gondolta, jobb lesz ezt a félidőt lefújni, így a csapatok mehettek pihenni.

A szünetben a szurkolók is meglátogatták az ilyenkor szokásos „büfésort” és egy-egy jó hideg sör mellett megbeszélték az első félidő történéseit.

A második félidő kezdő sípszójára a szurkolók egy része még nem ért fel annak rendje és módja szerint, de amikor meghallották a morajt a pályáról, egyből indultak vissza és buzdították a csapatot. A második félidőben a Debrecen egy fokozattal magasabbra sebességre kapcsolt, azonban igazi kidolgozott helyzetet nem tudott kialakítani. Egyéni megmozdulások eredményeként azonban több komoly védést kellett bemutatnia Király Gabinak annak érdekében, hogy az eredmény ne változzon. Mészöly Géza aztán a második félidő közepétől elkezdte a cserélgetést. Az első cserét követően egy másfajta játékot próbált a mester megvalósítani, azonban ez nem igazán sikerült, így nem tudtunk hatékonyabbak lenni. A vége előtt 10 perccel Halmosi és Jancsó beállításával újra egy jobb szakasza kezdődött meg számunkra, ugyanis Cucuék újra szint vittek a bal oldali játékunkba.

A mérkőzés lefújását követően vastapssal és szurkolói rigmusok éneklésével köszönet meg a Haladás tábor a győzelmet a csapatnak, mellyel egyidejűleg a mérkőzést követő szokásos pacsizások sem maradtak el.

Jövő héten újra hazai környezetben lép pályára csapatunk, amikor a Diósgyőrt fogadjuk Sopronban.

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon