B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség a vége

Vereség a vége

  2017.05.28. 12:36

Szeretett csapatunk sajnos nem tudott az utolsó fordulóra kellően motivált lenni, így a vége vereség lett.
Haladás - Gyirmót 1:2 (0:1)
Soprom, 1758 néző
Gól: D. Williams


Szombat délután minden adott volt a három pont megszerzésére. Nagyszerű időben a szurkolók a jelenlegi körülményeket ismerve szép számban érkeztek Sopronba.
Az összeállítást illetően Mészöly mester ismét a fiataloknak adott bizalmat. Valószínűsíthetőleg az elsődleges szándék az volt, hogy ezek azok a meccsek, ahol "erősödhetnek" a ma még ifjú tehetségeink. A bizalom sajnos a szombati meccsen kevés volt, mert nem sikerült felvenni a ritmust a már kiesett gyirmóti gárdával szemben. A vendég csapat a kezdetektől magához ragadta a kezdeményezést és alakította ki a helyzeteit. Csapatunknak alig - alig sikerült valamire való támadást összehozni az első félidőben.
A szünetben a cserejátékosokkal beszélgetve elég borulátónak tűnt a folytatás, aztán amikor Halmosi Cucu pályára lépett valahogy minden megváltozott. Cucu a tőle megszokott módon azonnal belevetette magát a küzdelembe, melynek meg is lett az eredménye, ugyanis D. Williams értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. Ezt követően magasabb fokozatra kapcsolt csapatunk, de egy kontra végén a gyirmóti játékost már csak szabálytalanság árán tudtuk megakadályozni a gólszerzéstől. A megítélt szabadrúgásból aztán egy védhetetlen gólt kaptunk. Ezt követően próbáltunk egy lapra feltéve támadni, de a sajnos a mai nap nem rólunk szólt. Ellenfelünk rettentően szervezetten és koncentráltan játszott, amelynek meg lett az eredménye.

A tegnapi meccstől függetlenül gratuláció illeti meg a gárdát az egséz szezont illetően. Voltak szép meccseink, melyekre szívesen emlékezünk.

Az új szezon kapcsán pedig bízzunk benne sikerül megtartani az értékeinket (Iszlai Bence és a többiek), valamint néhány minőséget képviselő játékos igazolásával jövőre komolyabb célokat is megfogalmazhatunk a gárdának!

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon