B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 ----------- Haladás - Debrecen 1:0 ---------- Haladás - DVTK 0:3 ------------- Paks - Haladás 2:0 ---------------- Haladás - Balmazújváros 3:1 ------------- Következő mérkőzés: FTC - Haladás augusztus 17. csütörtök 18.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Az Újpestet nem nekünk találták ki ...

Az Újpestet nem nekünk találták ki ...

vizy  2017.05.20. 21:26

A meccsek végén általában valahogy' mindig kikapunk a liláktól. Ma sem történt másképpen.

Újpest FC
2 (1)
Swietelsky Haladás
1 (0)

Haladás : Haladás: Király - Jagodics, Wils(Halmosi 66.p.), Devecseri - Polgár, Kiss B., Iszlai(Kovács 28.p.), Jancsó(Tóth M. 59.p.), Rácz - Williams
Újpest : Balajcza - Kálnoki-Kis, Heris(Kecskés 72.p.), Mohl - Windecker, Szűcs, Cseke, Hazard(Balázs 64.p.), Balogh - Andric, Bardhi(Pávkovics 93.p.)

: Williams ill. Balogh, Bardhi
: Wills ill. Szűcs

 Annak ellenére, hogy mindkét csapat részéről volt még némi tétje a mérkőzésnek (a hazaiak egy győzelemmel biztos bent maradók, a Hali pontszerzés esetén biztosan minimum hatodik), nem úgy nézett ki, hogy túlságosan nagy vendetta lesz ma délután a Szusza Ferenc stadionban. Igaz, erre nem is nagyon vágyott senki, ám egy jó kis focimeccsre annál inkább. A játékosok álmosan rugdalták a labdát ide-oda, sőt inkább oda, így mindenről beszélhettünk, csak folyamatos játékról nem. Így az első húsz perc végén némileg váratlanul esett a hazaiak gólja. Reakció egyik oldalról sem akadt, a vendéglátóknak ez tökéletesen megfelelő volt, a Hali pedig némi üzemzavar után rendezte sorait.
 A második játékrészre némileg felélénkült csapatunk, no nem mintha Balajczának percenként repkednie kellett volna ... Bő negyed óra elteltével, a lila-fehérek találatához hasonló módon, amolyan derült égből villámcsapásként érkezett a Hali egyenlítő találata. Ezután megrázták magukat a fiúk és úgy tűnt; erőfeszítéseket tesznek a három pont megszerzésének érdekében. Ennek fejleményekét "természetesen" kaptunk egy óvodás gólt, így a végén az újpestiek örülhettek.
 Egy olyan találkozón, amelyiken a fene sem tudja, hogy jogosan győztek-e. Mindenesetre a jegyzőkönyvbe ez került : Újpest - Haladás 2:1.

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.08.17.
csütörtök 18.00
FTC - Haladás
Eredmények
Első kör
Második kör
Harmadik kör
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon