B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Döntetlen a Vasas ellen

Döntetlen a Vasas ellen

  2017.05.14. 09:34

Jó az „öreg” a háznál! Mondhatnánk a tegnapi meccs végét nézve, ugyanis Schimmer Szabi csapatunk saját nevelésű játékosa megmutatta, hogy bármi is van neki a Haladás az élete. Mészöly mester beállította Szabit és „pontos” megmozdulással jelezte, itt vagyok és lehet rám számítani!

Haladás - Vasas 2:2 (0:1)
Sopron, 2500 néző
Gólszerzőink: Iszlai Bence, Schimmer Szabolcs


Végre egy olyan szombat délután volt, amikor már az időjárás is kedvezően állt hozzá a meccshez. Legalábbis amíg Szombathelyről elindultunk szurkolók nem esett az eső és Sopronba is verőfényes napsütésben érkeztünk meg. A stadionhoz érve és beszélgetve a szurkolókkal mindenki csak találgatott mi is lesz ma, hiszen 5 fiatal Akadémista neve szerepelt a kezdőben. Személy szerint nem aggódtam, mert most van itt az idő, hogy a fiatalok megkapják a lehetőséget és aki élni tud vele az „fen

Végre egy olyan szombat délután volt, amikor már az időjárás is kedvezően állt hozzá a meccshez. Legalábbis amíg Szombathelyről elindultunk szurkolók nem esett az eső és Sopronba is verőfényes napsütésben érkeztünk meg. A stadionhoz érve és beszélgetve a szurkolókkal mindenki csak találgatott mi is lesz ma, hiszen 5 fiatal Akadémista neve szerepelt a kezdőben. Személy szerint nem aggódtam, mert most van itt az idő, hogy a fiatalok megkapják a lehetőséget és aki élni tud vele az „fennmarad” a vizen, aki nem annak pedig más utat jelölhet ki a sors.

Az első félidő során a Vasas volt „előnyben”, ugyanis jobban kezdtek az Angyalföldiek és egy jogos tizihez jutottak már az elején. No, de van nekünk egy Király Gáborunk, akiről valószínű megfeledkeztek, amikor a megítélt tizenegyes után örültök. Király Gabi nemes egyszerűséggel lenyúlt a jobb alsó sarokba tartó labda után és kivédte a büntetőt! Ezt követően a Vasas továbbra is nyomás alatt tartotta kapunkat. Néha azonban a fiatal csapatunk kimerészkedett és néhány ellentámadással jelezte meccsben akarnak maradni és nem adják könnyen magukat. Sajnos a lelkesedés ellenére a Vasas egy beadást követően megszerezte a vezetést még az első félidőben. A második félidőben Vad II. játékvezető „cserét” kért, ami számunkra nagyon jó előjelnek tűnt, mert az első félidőben elég érdekes felfogásban vezette a mérkőzést. Andó Szabó sípjelére indult a második félidő, ami számunkra nagyon jól indult, mert Pedró elviharzott a bal oldalon és kiharcolt egy tizenegyest. Iszlai Bence állt a labda mögé és a „maga módján” egalizálta az eredményt. Ekkor kezdődött igazán a meccs, ugyanis mind a két gárda nyílt sisakkal támadott és sorra alakultak ki helyzetek mindkét kapu előtt. Változatos és élvezetes mérkőzést láthatott a mintegy 2500 néző. Sajnos a Vasas kicsit többet került helyzetbe és az egyik ilyen támadás végén újra előnyt szereztek Gaál Bálint góljával. Gaál Bálint gól utáni viselkedése mindent elárult, hogy a szombathelyi évek életében meghatározó szerepet játszott. A fiatal csapatunk nem adta fel és a három cserét követően újult erővel támadni kezdett. Király Gabi nagyszerű indítását követően Halmosi Petivel szembeni szabálytalanságot követően elvégzett szabadrúgásból Schimmer Szabi egyenlített. Személy szerint nagyon örültem Szabi góljának, mert nekem Szabolcs azon játékosok közé tartozik, akiket mindig tisztelni és szeretni fogok, bármi is történik.

Minden gratulációt megérdemel a csapat a tegnapi teljesítményt követően!

A jövő héten Újpesten vizitálunk és a lilák jelenlegi helyzetét elnézve, akár a három pontot is elhozhatónak tartom a Megyeri útról.

Hajrá Hali!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon