B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szomorú vereség Debrecenben

Szomorú vereség Debrecenben

  2017.04.22. 23:48

Csapatunk nem tudta átmenteni formáját Debrecenbe.
Debrecen - Haladás 4:2 (3:1)
Debrecen, 2100 néző,
Gólszerzőink: D. Williams, Tóth M.


Szombat kora este csapatunk Debrecenben próbált eredményes lenni, de sajnos nem sikerült a múlt szombati remek játékot folytatni. A mérkőzés megkezdése előtt már többen féltették a csapatot, hogy az ismételt változtatások nem biztos, hogy párosul a sikeres csapatjátékkal.

Magam részéről optimista voltam, mert Jancsó Andris szülinapja miatt bíztak a legényekben, hogy örömet okoznak csapattársuknak és legalább egy ponttal indulunk haza Debrecenből.

Sok szurkolók számára - bárki bármit is mond – igencsak meglepetés volt, hogy csapatkapitányunk Halmosi Peti ismét a kispadon foglalt helyet, annak tükrében, hogy ezer sebből véreztünk. Lehet is okosságokat mondani, de egy olyan rutinos játékost, mint Cucu jelen helyzetünkben vétek a kispadon „jegelni”. Aztán Kovács Lóri is csak a kispadon kezdett és fiatal csapatunk sajnos nem bírta el az idegenbeli tétet. A múlt héten hazai környezetben rettentően nagyon fociztak, de a mai meccsből is kitűnt nem bírják még el ilyen szinten a folyamatos terhelést.

Semmi gond azonban nincs, mert van ilyen, hogy nem sikerül megfelelően felpörögni és koncentráltan játszani. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni és tovább lépve készülni a következő megmérettetésre, ami számunkra sokkal fontosabb. Hazai meccs következik, ahol ott lesz a tábor és segít majd a csapatnak a győzelem megszerzésében.

Amit elmondhatunk pozitívként a meccsről az a két gól, amit rúgtunk. Úgy gondolom mind a kettő gyönyörű volt és erre építve kell felkészülni a szombati meccsre.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon