B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Látogatóban Botondnál

Látogatóban Botondnál

vizy  2017.03.15. 14:24

A Hali szurkolói az elmúlt hét utolsó napján Magyarlakon jártak.

 Mindig csak rohanunk. Mindig csak hajtjuk, hogy jobb, szebb, több legyen. Erről szól ez a világ. Rohanunk a vesztünkbe, rohanunk; magunk sem tudjuk, hogy hova. Néha meg-megállunk, vitába szállunk önmagunkkal, de aztán megrázzuk fejünket és arra jutunk, hogy mégiscsak kell. Kell. De vajon mi is ? Nem igazán tudjuk. Úgysem lehet a miénk, amit igazán szeretnénk. A miért-ig meg talán el sem jutunk. Addig nincs is baj, amíg nincs baj. Ugye ?
 Aztán eljön a pillanat, amikor azt mondjuk; állj ! Nekem az elmúlt hét vasárnapján volt ez a pillanat. Nem először - és minden bizonnyal nem is utoljára. De amikor az ember belép egy házikóba, ahol egy szinte teljesen magatehetetlen emberke üldögél egy székben és a televíziót nézi, akkor valóban arra jutok, hogy miért is ? Miért is rohanunk és főleg; miért is jutott ennek a kis emberkének ilyen sors. Miért nem rohanhat ő is velünk ? Még ha semmi értelme sincs; hát legalább rohanhatna ! De nem; kegyetlen sorsot szabott rá "valaki". Botond - merthogy róla van szó - bizonyára örül látogatásunknak, csak sajnos ezt nem tudja elmondani nekünk. A kedves házigazda pogácsával, süteménnyel vár minket. Mert hát az mégsem járja, hogy éhesen távozzunk. Hajnali négy órakor kelt. Mindenki szabadkozik, de azért szépen fogy a kínálóból. Kellemesen éreztük magunkat, pedig az a pici emberke ott a fotelban nagyon-nagyon beteg. Azért jöttünk, hogy némi pénzbeli segítséggel javítani tudjunk a család helyzetén és mindennapi életén. Hogy ezen vajon mennyit segít a Haladás szurkolói által összegyűjtött; valamivel több, mint 210.000,- Ft, azt nem tudom.
 De hogy jó volt egy kicsit újra embernek lenni, azt igen.

Kapcsolódó cikk : Segítsünk Botondnak ! >>>

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon