B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 ----------- Haladás - Debrecen 1:0 ---------- Haladás - DVTK 0:3 ------------- Paks - Haladás 2:0 ---------------- Haladás - Balmazújváros 3:1 ------------- FTC - Haladás 2:0 ------------- Következő mérkőzés: Haladás - Puskás Akadémia augusztus 26. szombat 18.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szombat: Gyirmót

Szombat: Gyirmót

  2017.03.03. 07:24

Szombaton 15.30 órakor Gyirmóton vizitál csapatunk. Az elmúlt hétvégén óriási csalódás volt csapatunk kilátástalan játéka. A szurkulók különböző fórumokon elmondták már véleményüket az Újpest elleni meccsről, ami a csapatra nézve nem volt hízelgő.


A héten kiderült az is, hogy a nálunk próbajátékon lévő Ukrán támadó pályára fog lépni Gyirmóton csak sajnálatos módon nem a mi csapatunkat erősíti majd, hanem az ellenfelét. A szurkolók megdöbbenésére, de lehet már senkit nem lepett meg a támadó kálváriája, ugyanis csapatunk részéről a télen a hangzatos nyilatkozatokon kívül igazi minőségi igazolás nem valósult meg a támadó szekciót tekintve.

Mészöly Géza a szurkolói ankéton próbálta elmagyarázni Jagodics helyzetét, az új játékosok előnyeit és persze a felkészülés során elvégzett munkát. Sajnos az általa akkor felvázoltakból az első tavaszi meccsen semmi nem látszott. Csapatunk elképzelés nélkül játszott és jelen pillanatban a mutatott játékot alapul véve nem sok jóra számíthatunk Gyirmóton.

Persze a szurkolók mindig és minden pillanatban bíznak a csapatban és ott vannak mellette jóban, rosszban, ahogy ezt tesszük szombat délután is. Várhatóan sokan elkísérjük csapatunkat és talán közösen sikerül eredményesek lenni, mert borzasztóan fontos pontok megszerzéséről van szó a bajnokság kimenetele szempontjából, ismerve a következő mérkőzéseinket.

Tehát, egy szó mint száz, irány Gyirmót és űzzük győzelembe csapatunkat!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.08.26.
szombat 18.00
Haladás - Puskás Akadémia
Eredmények
Első kör
Második kör
Harmadik kör
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon