B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség az Újpesttől

Vereség az Újpesttől

  2017.02.25. 23:59

Nagyon vártuk már a tavasz első mérkőzését, azok után, hogy az első fordulóban csapatunk "pihenőt" kapott.


Szombat reggel meccs napra ébredt mindenki és a telefonok sok Hali szurkolónál megszólalt és kérdezték egymástól a szurkolók, jössz meccsre? Sokan kocsikkal indultak el kora délután Sopronba, de a most már szokásosnak is nevezhető vonatos "túra" is elindult.
Esélylatolgatással telt el szinte az egész nap és mindenki úgy volt vele, itt az idő újra győzni. A bizakodás talán nem is volt alaptalan, mert a szakmai stáb az ankéton jelezte a csapat felkészült a tavaszi mérkőzésekre, minden megfelelő volt az elmúlt hónapokban. Amennyiben ehhez még azt is hozzátesszük, hogy az Újpest sima vereséget szenvedett az előző fordulóban, akkor aztán végképp optimista volt mindenki.
Mi is délután fél 2 magasságában egy Bazsekos jó kávét követően indultunk el és 15 óra magasságában értünk Sopronba. Jó volt újra látni a szurkolótársakat a téli "álom" után és látszódott mindenki, hogy bizakodó és győzelmet vár.

A lelátóra érkezve csapatunk is szorgosan melegített és Andó Szabó játékvezető sípszójára elindult a mérkőzés. A napsütés és a jó hangulat adott volt a lelátón, míg nem az Újpest csatára befűzte a védelmünket és már vezetett is az ellenfél. Mindenki döbbenten nézte csapatunk vergődését a pályán. Felfoghatatalannak tűnt, hogy a hosszú tél után csak ennyire leszünk képesek. Fiaink valahogy nem találták az összhangot az egész első félidő alatt. Mindent elmond a támadójátékunkról, hogy összesen 2 kapuralövést mutatott az eredményjelző tábla a szünetben. Bár mi elgondolkodtunk mi volt az a kettő...
Na, de spongyát rá, bizakodtunk, hogy majd a második félidőben minden másképp lesz és a fiúk megmutatják mit is tudnak. Mészöly mester cserékkel operált és egy lapra feltéve támadásokra rendezkedtünk be az utolsó fél órában. Sajnos azonban látszódott, ez a nap nem a mi napunk és a csapat enerváltan, kevés elképzeléssel játszott, melynek eredménye csak is vereség lehetett. A végén még a kegyelemdöfést is megkaptuk, amikor Szűcs kilőtte a hosszú sarkot.

Tanulság?
Elmondhatjuk, hogy a tavasz nagyon, de nagyon nem kezdődött jól számunkra és látható volt kívülről szurkolói szemmel is, hogy valami nincs rendben a csapatjátékkal. A jövő héten Gyirmótra látogatunk, ahogy a hazai csapat a Vasas elleni sikert követően biztos komoly önbizalommal lép majd pályára. Ennek ismeretében a következő hét feladata, hogy rendezzük sorainkat és csapatszerkezetben és játékban feljavuljunk!
A szurkoló mindig bizakodik és reménykedik, talán tényleg Gyirmóton új a NAGY HALIT látjuk a pályán....

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon