B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Futhattak volna még ...

Futhattak volna még ...

vizy  2016.07.24. 10:36

Jó lenne tudni, mi volt a csapatok célja a tegnapi mérkőzésen; mindenesetre az találkozó döntetlennel zárult...

Swietelsky Haladás
1 (1)
Mezőkövesd Zsóry FC
1 (1)

Haladás : Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Overgoor (Németh M. 79.p.), Iszlai, Rácz(Jancsó 79.p.) – Gaál, Ars(Williams 60.p.), Halmosi
Mezőkövesd : Tujvel - Vági, Hudák, Devecseri, Gohér - Egerszegi, Bacelic-Grgic(Molnár 0.62.p.) – Nicorec(Pauljevic 50.p.), Tóth B., Strestík – Kink(Orosz 69.p.)

: Rácz B. ill. Gohér
: Jagodics, Gaál, Németh M., Jancsó ill. Nicorec, Kink, Bacelic-Grgic
: Tóth B.

 Nyár, napsütés, futball ! A 2016-2017-es bajnokság első (fél)hazai mérkőzésén a Mezőkövesd újonc gárdáját fogadta Sopronban a Haladás csapata. Már amennyiben az "újonc" jelző ráilleszthető egy olyan csapatra, amelyikben szinte minden játékos jócskán rendelkezik első osztályú múlttal. Hogy a vezetőedzőjükről ne is szóljunk ugyebár.
 A múlt heti, Üllői úti fiaskó után (talán joggal ?) várható volt, hogy a Hali nekiesik ellenfelének, hiszen játékosaiban bugyog a bizonyítási vágy, hogy feledtesse szimpatizánsaival a Fradi elleni vereséget. A fiúkban azonban valószínüleg másfajta vágy tombolhatott, talán olyan, ami tizennyolcas karikát is kívánna, mert igazából .... Szóval nem ugrottak neki az ellenfélnek, na. A látogatók nagyjából a harmadik percben kezdték el az időt húzni. Írhatnám volna azt is, hogy csalni a focit, de ez rettenetesen nagy sértés lenne. A futball nevű játékra nézve. Az időjáráshoz alkalmazkodva; derült égből villámcsapásként jött Rácz gólja; pozitívum, hogy a fiúk nagyon nagy iramban futottak; a gólszerző ünneplésére. Változás ugyan nem nagyon történt a mérkőzés ritmustalanságában, a játékosok úgy futkorásztak a gyepen, mintha mindenkinek jó lenne ez az eredmény. A Hali még csak-csak érthető módon, de hogy a borsodiaknak vajon mi céljuk volt, azt csak a jó ég tudja. Szerencséjükre egy remek szabadrúgás-góllal sikerült egyenlíteniük. Sajnos a derült égből villámcsapás frázist már ellőttem ... Maradjunk annyiban, hogy nemsokára szünet lett.
 A második játékrészre megint csak úgy futottak (na jó, ne túlozzunk ...) ki a csapatok, mintha egy szombat délutáni teazsúrra ugrottak volna csak össze. Negyed óra elteltével valaki, valamilyen okból elővehette a csípős paprikát, mert a játékosok egymás rugdalásával kezdtek el foglalatoskodni. Ha már egyszer ugye ez a dolog a labdával nem nagyon ment ... Tóth Bence odáig fajult, hogy úgy döntött; zuhanyozni megy, mert tényleg nagyon meleg van. Az emberelőnnyel a Hali nem nagyon tudott mit kezdeni (konkrétan semmit), hihetetlen taktikai felállással próbáltuk megoldani a helyzetet, ám természetesen ez sem jött be, így maradt a végső soron reális döntetlen.
 Nagyon jó lenne, ha nem a tegnap látottakból kellene kiindulni, mert az nem tűnt valami' biztatónak, de tudjuk be az idény eleji formának. Jó lenne már végre, ha Magyarországon is láthatnánk egy olyan meccset, ami nyomokban futballt is tartalmaz. Mert ez a tegnapi nem olyan volt ...

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.07.25. 11:44
Kati

Még az a szerencse, hogy az edzők jó meccset láttak! A Pintyő meg egyszerűen fantasztikus volt!

Csak azt nem értem, hogy a mi csapatunkban mit keres néhány ember! Hány pontot kell még elvesztenünk egy figyelmetlen, fizikálisan és gondolkodásban is lassú játékos miatt!!!

Ha ez a tendencia így folytatódik, nem fogok Hali meccsre járni!

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon